Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

"Bolj blondinka kot črnolaska!"

Jerica Haber Jani Ugrin
Jerica Haber bo danes zvečer na na Radiu 1 v oddaji Gregorja Bolčine predstavila pesem Življenje se smeji.

Kdo te v življenju najbolj spravlja v smeh?
Vsi ljudje stremimo k temu, da si okrog sebe nabiramo ljudi, ki nas nasmejijo. Če pa bi morala izpostavit pa lahko z zagotovostjo trdim, da je ogromno smeha prisotnega v družbi moje dobre prijateljice Teje Britovšek (pa tudi če gre le za klepete prek spletnih medijev), s katero sva dolgoletno prijateljstvo nadgradili s poslovnim sodelovanjem, saj je zdaj tudi moja piarovka. Skupaj nama res ni nikoli dolgčas. Včasih je že dovolj, da se samo vidiva in planeva v smeh. Nikoli ne manjka dobre volje. Sicer pa pravi, da sem prikupno štorasta in včasih se ji zdi, da sem bolj blondinka, kot črnolaska. Pa tudi ona ima svoje »cvetke«, da ne bo pomote. Vsaka po svoje pripomore s svojo porcijo v vedno polno skledo smeha. Smeh je vendarle pol zdravja in medve se tega še kako drživa.

Se ti je življenje po Talentih zelo spremenilo?
Življenje se je v neki smeri spremenilo, seveda; a jaz ostajam ista, čeprav se mi zdi, da so mnogi pričakovali, da se bom ravno jaz osebnostno spremenila, vendar ne vidim razloga ali vzroka, ki bi povrzočil kakšno spremembo v meni. Bolj opažam, da so mnogi drugi spremenili svoj odnos do mene.
Kar se sprememb tiče, mi je glavno, da se je življenje glasbeno gledano spremenilo v pozitivno smer. Sicer posledično skorajda ne znam več napisati besedne zveze »prosti čas« (smeh) in se delo kar veselo kopiči, vendar gre za delo na področju glasbe, ki ga opravljam z užitkom pa čeprav sem včasih tako utrujena, da komaj gledam.  

Kakšni so tvoji glasbeni načrti?
Moji glasbeni načrti so veliki, kakopak ( smeh)! Najbolj od vsega si želim čimveč nstopati v živo, ob spremljavi svojega benda. To je tisti pravi užitek! To je v prvi vrsti. Načrti sami še niso vklesani v kamen, so pa stvari, ki bi jih rada tudi uresničila, naprimer od sodelovanj z različnimi glasbeniki in glasbenimi ustvarjalci, do novega singla in potem naslednjega in tako dalje, posneti tudi videospot, da bo glasba, ki jo izvajam dobila še vizualno podobo in še marsikaj. Skratka načrtov in sanj je veliko, gremo pa korak za korakom. Torej v bližnji prihodnosti upam, da boste čimprej slišali moj novi single. Imam srečo, da mi ob vsakem koraku stojijo ob strani Hangar P.R., Agencija Uran in Založba Menart.

Te bomo lahko v kratkem kje videli v živo?
Naslednji nastop bo v ponedeljek, 3.10.2011, v koprski Taverni, ko bomo z bendom pozdravili sveže brucke in bruce Univerze na Primorskem. V bistvu se novo poglavje ne bo začelo samo za bruce, saj bo to premierni nastop z mojim bendom. Komaj čakam! Vabljeni vsi na Obalo! (smeh)

Na Radiu 1 boš predstavila pesem Življenje se smeji. Kaj nam lahko poveš o pesmi?
»Glavna krivca« za pesem sta Damir Lisica in Anej Kočevar, ki ju mnogi najbrž bolj poznajo kot člana odlične zasedbe Adam. Uspelo jima je ujeti nek ritem in sporočilo, ki ga čutim trenutno v žvljenju. Pesem je življenjska in zelo pozitivna, kar mi je najbolj všeč. Predvsem bi si želela da si  ljudje, ko poslušajo pesem zapomnijo to sporočilo: Vedno je lahko, če si želiš dovolj močno, živeti sanje, svoje sanje. Naj se tudi vam življenje smeji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.