Magazin > Film & Glasba & TV
111 ogledov

Bolj kot misica ga je zanimal avtomobil

Čuki
1/6
Agencija Ekskluzivno
Čuki so v zadnjih poletnih dneh posneli nov videospot za pesem Za rojstni dan. Čednega pevca Jerneja Tozona pa je na snemanju bolj kot seksi svetlolasa igralka zanimal jekleni konjiček.

Novopečeni miss Universe Slovenije Nini Đurđević je pripadla vloga zapeljivke v najnovejšem videospotu skupine Čuki. V spotu Za rojstni dan je zaigrala simpatijo pevca Jerneja Tozona, s katerim sta se na snemanju sicer dobro ujela, a dlje od tega ni prišlo. "Z Nino sva se spoznala šele na dan snemanja in je zelo simpatično dekle. Za podrobnejše spoznavanje pa žal še ni bilo časa, saj je bilo snemanje kar naporno. Upal sem sicer, da jo bom po snemanju lahko zapeljal kakšen krog po Portorožu s krasnim starodobnikom alfa romeo spiderjim, ki mi je bil že od nekdaj všeč," je razložil Jernej, se nato na dolgo in široko razgovoril o avtomobilu ter hitro pozabil na lepo soigralko.

Vendar pa je bila Nina kljub temu navdušena nad skupino in izkušnjo, ki jo je pridobila z nastopom v videospotu. "Z Jernejem sva se odlično ujela, čeprav sva se videla prvič. Snemanje je bilo izjemno zabavno in je potekalo zelo gladko, zahvaljujoč profesionalni ekipi." Nov videospot Čukov si oglejte zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.