Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Bomo dočakali tudi četrto sezono?

slovenija ima talent, žirija Anže Petkovšek
Na Pop TV jeseni pripravljajo drugo sezono šova Gostilna išče šefa, a tudi Talentom se še ne mislijo odpovedati.

Šov Slovenija ima talent se je komaj dobro končal, a so na Pop TV že v polnih pripravah na drugo sezono šova Gostilna išče šefa. S programskim direktorjem Pro Plusa in žirantom šova Brankom Čakarmišem pa smo spregovorili o priljubljenosti Talentov in izvedeli, da bomo verjetno dočakali tudi četrto sezono šova.

"O novih konceptih razmišljamo ves čas. Talenti so najbolj gledana televizijska oddaja v Sloveniji, nobena televizijska oddaja ji ne pride niti blizu. Talentov imamo še vedno veliko, v finalu smo videli deset odličnih, zato ne vidim razloga, da bi počeli kaj drugega," pravi Čakarmiš

Talenti med gledalci priljubljeni

Šov Slovenija ima talent  je bil vseh 14 tednov ob nedeljskih večerih prepričljivo prva izbira gledalcev in hkrati tudi najbolj gledana razvedrilna oddaja leta. Šov je skozi sezono letos v primarni ciljni skupini (18– 49 let) v povprečju imel kar 20,8-odstotni rating in 58,5-odstotni delež gledalcev, veliki finale pa je sinoči spremljalo kar 69 odstotkov takrat pred TV-zasloni zbranih gledalcev  (21,1-odstotni rating).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.