Magazin > Film & Glasba & TV
52977 ogledov

Boris Cavazza imel nesrečo in se zdravi v bolnišnici

Boris Cavazza RTV4/ zurnal24.si
V petek so ga iz bolnišnice v Bolzanu pripeljali v UKC Ljubljana.

Novico o poškodbi 83-letnega igralca je preko facebooka sporočila njegova žena Ksenija Benedetti. "Boris se je na počitnicah v Dolomitih konec februarja poškodoval pri padcu po stopnišču hotela," je zapisala in dodala, da so igralca v petek iz bolnišnice v Bolzanu prepeljali v UKC Ljubljana, kjer okreva.

"Zahvaljujeva se vsem, ki ste nam v teh dneh na kakršenkoli način pomagali, izrazili podporo in dobre misli." V svojem imenu in imenu Borisovega sina, prav tako igralca Sebastiana Cavazze, je Benedettijeva zaprosila za spoštavanje zasebnosti družine. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:23 07.marec 2022.

    Ata je star 83 let, srečen naj bo, če si je samo malo kosti polomil. Sicer pa ne vem zakaj je take stvari treba objavljati na družbenih medijih, obenem pa prositi za zasebnost. Čudno iskanje pozornosti, se vam ne zdi?

  • Dusan12 08:54 07.marec 2022.

    Tiho bi bila, ne pa na veliki zvon razglašati osebne stvari, je padel, je pač padel, moj oče je tudi padel sredi Ljubljane, bil v bolnišnici, pa rega nismo oglaševali pred javnostjo. Kokoška ne zna iz svoje kože. Boris, Ti ...prikaži več mi pa čim preje okrevaj.