Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Bosa Alya 'zažurala' v Ultri

1/27
Žurnal24 main
Ljubljanski klub Ultra je sinoči zaživel na superseksi žuru, ki ga je organiziral spletni portal Najdi.si. Za obiskovalce so skrbele superseksi hostese in gostiteljica večera, superseksi Alya.

A preden se je na odru pojavila zvezda večera, so občinstvo najprej ogrevali breakdancerji in gogo plesalke, za suha grla pa so z brezplačnimi pijačami skrbele superseksi hostese. Mlačno občinstvo je pred prihodom Alye ogreval Dj Urbano z vmesnimi podeljevanji nagrad, ki so si jih obiskovalci spletne strani Najdi.si prislužili s kliki v prejšnjih nagradnih igrah. Med drugim so si lahko priigrali potovanje na Portugalsko in v Amsterdam, z leplenjem Najdi.si tatujev na sinočnjem žuru pa si s superseksi fotografijo lahko prislužite še kakšno.

Ko na oder stopi Alya ...
Občinstvo pa se je dokončno razgrelo, ko je po Ultri zadonel prepoznaven Alyin glas. Miniaturna pevka je občinstvo kaj hitro spravila na noge s svojimi največjimi hiti, kot so Fluid, Občutek in Zvezda večera, pozabila pa ni niti na najnovejši uspešnici A veš ter Absolutely moj.

Bosih nog naokrog
Skakanje po odru pa je kaj hitro utrudilo tudi Alyo, zato je sezula svoje vrtoglave pete in tako za nekaj centimetrov prikrajšala občinstvo v ozadju. A tudi brez petk je v beli oblekici in z rdečo mašno v laseh izgledala res superseksi.

Navdušeno občinstvo je Alyo težko izpustilo z odra, zato je morala zapeti še nekaj uspešnic, preden se je lahko varno poslovila. Po njenem nastopu so Ultro zopet napolnili zvoki house glasbe izpod mešalke Dj Urbana, obiskovalci pa so tudi brez superseksi Alye uživali v superseksi zabavi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.