Magazin > Film & Glasba & TV
146 ogledov

Boštjan Romih bo vodil Raketo

Boštjan Romih Žurnal24 main
Septembra bo na Planet TV Boštjan Romih vodil oddajo Raketa.

Kot smo že pisali pred dnevi, se Boštjan Romih seli na Planet TV, kjer bo vodil svojo zabavno-glasbeno oddajo. Zdaj se je izvedelo, da se bo oddaja imenovala Raketa. "Zelo sem vesel, da se bo potencial dobre energije iz naše prejšnje oddaje nadaljeval," je povedal Boštjan.

Boštjan je že pred 12 leti na male zaslone prinesel svež veter med zabavno-glasbenimi oddajami. Kot svež televizijski obraz je že takrat pred zaslone prikoval staro in mlado; mešanica med glasbo, zabavo in etnografijo je bila posebnost, ki je njegovo oddajo v takšni ali drugačni obliki ohranila v samem vrhu popularnosti polnih 12 let, so zapisali pri Planet TV.

Oddaja in njeno ime v zadnjih 12 letih sicer nista doživeli velikih sprememb – oddaja bo tako obdržala rdečo nit sproščenosti z veliko slovenskega duha. Gledalci lahko pričakujejo obilo raznovrstne slovenske glasbe, zabave, smeha in zanimivih gostov, ki bodo poskrbeli tudi za to, da bomo Slovenci sebi in drugim znali pokazati, na kaj vse smo lahko in moramo biti ponosni.

Bo vodil sam ali v družbi?

Ekipa oddaje Raketa vseh načrtov pred začetkom nove sezone na Planet TV še ne razkriva, obljublja pa, da se nove ideje že krešejo in da bodo gledalcem ponudili zabavo in sprostitev, kot že veliko let do zdaj. Ali bo Boštjan v voditeljski vlogi sam ali mu bo družbo delal še kdo, pa boste videli že v prvi oddaji Raketa na Planet TV.

"Imamo nov zagon, super je. Nenehno sem moral ljudem razlagati, da nekje zagotovo bomo nadaljevali, vendar jim še nisem mogel povedati, na kateri televiziji in s katero oddajo. Največkrat so mi odvrnili, no, saj vas bomo že našli. Zdaj pa je končno jasno, na katerem planetu je pristala naša raketa. Se vidimo septembra," še pravi Boštjan.

Komentarjev 5
  • privat 13:34 18.september 2013.

    to pomeni da bo hitro odfrčala v staro šaro!! Kdo pa bo to gledal??

  • privat 13:33 18.september 2013.

    o bog...kaj bomo morali gledati!! Že dvajset let ni nič sprejemljivega na teh nacinalnih programih in hvala bogu za tuje programe!!

  • vladek 14:15 19.avgust 2013.

    nacionalki bodo ostale same ponovitve,to je tudi nekaj