Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Boy George na poti v Ljubljano

Boy George bo jutri le nastopil, vstopnice stanejo 20 evrov. (Foto: Izak Košir) Žurnal24 main
"Boy George je že na poti v Ljubljano. Koncert bo! Tudi datum koncerta v Ljubljani je vrnjen na njegovo spletno stran," nam je sporočil organizator jutrišnjega koncerta.

Boy George je namreč danes na svojem profilu na Twitterju oznanil: "Moj nastop v Sloveniji je bil pravkar odpoved. Upam, da se bo zgodil enkrat v prihodnosti!" Organizatorji o tem niso vedeli nič. Datum ljubljanskega koncerta je bil umaknjen tudi z njegove uradne spletne strani.

"Boy George naj bi s svojo ekipo v Ljubljano prispel danes. Še včeraj sem govoril z njegovim menedžerjem, trenutno pa ima mobilni telefon izključen. Nihče mi ni sporočil, da naj bi bil koncert odpovedan. Obrazložitev pričakujem v nekaj urah in vas bom poklical nazaj," nam je še pred nekaj urami povedal eden od organizatorjev Joe Onyero, sicer menedžer marketinga na Radiu Ljubljana. Zakaj je prišlo do začasne odpovedi koncerta, pa nam Onyero ni pojasnil.

V zadnjem trenutku naj bi bila jutri sklicana celo tiskovna konferenca. Kot kaže, bo Boy George jutri vseeno nastopil v Hali Tivoli – vsi tisti, ki vstopnic še nimate, ste lahko mirni, saj naj bi jih bilo na voljo še veliko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.