Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Boy George osrečil le 500 ljudi

BOY GEORGE
1/28
Žurnal24 main
Včeraj si je le okoli 500 obiskovalcev ogledalo koncert Boya Georgea v Hali Tivoli. A to ni pokvarilo vzdušja ne nastopajočim ne publiki.
Fotografije s koncerta si oglejte TUKAJ.

Včerajšnji koncert Boya Georgea v Ljubljani je pred dnevi zaznamovala odpoved nastopa, ki jo je zakrivil pevec sam in to kar prek Twitterja. Kasneje so slovenski organizatorji datum v Ljubljani spet zasidrali nazaj. Morda je tudi nenadna odpoved botrovala k temu, da si je včeraj koncert tega sicer megazvezdnika iz osemdesetih ogledalo le maloštevilno občinstvo. Ne Boya Georga in njegove skupine, ne publike pa to očitno ni preveč zmotilo.

Britanski pevec je (po sicer divasti zamudi v njegovem slogu) v skoraj dveurnem nastopu dal vse od sebe. Slišali smo lahko tudi večna hita Karma Chameleon ter Do You Really Want to Hurt Me in kar nekaj priredb – Get It On skupine T-Rex, nekaj džezovskih in gospel točk. Največji minus večera je bila pesem The Crying Game (iz istoimenskega filma), ki je bila popolna brca v temo, saj je George že na začetku izgubil intonacijo in – po domače povedano – fušal do konca komada. Publika, ki je bila v povprečju stara nekje okoli 35 let, se je vidno zabavala z dobro razpoloženim pevcem, ki je šale stresal iz rokava, med drugim je samega sebe poimenoval kot "damo, ki je že v letih".

Primorka ga je čakala več kot 20 let
Najvztrajnejši (nekateri so bile res glasni, drugi celo objokani) so barvitega gejevskega pevca po koncertu počakali pred Halo Tivoli, kjer si je vzel čas za skupno fotografiranje prav z vsakim, ki je to želel (pod nadzorom varnostnikov, seveda). Med oboževalci je bila tudi starejša Primorka Jožica, ki je povedala, da se je vanj zaljubila že v osemdesetih. Ker ni znala angleško, nas je novinarje poprosila, naj ji povemo, kako se po angleško reče "prosim, daj mi svojo kravato". In – ne boste verjeli – res ji jo je dal, poleg tega pa je dobila še poljub na usta: "Na ta trenutek sem čakala, odkar sem ga prvič videla na televiziji. Njegovo kravato bom nosila povsod."

Kot smo izvedeli od organizatorjev, pa si George ni imel časa ogledati Ljubljane, saj je včeraj zaradi zapletov v slovensko prestolnico prispel (pre)pozno, odšel pa je danes v zgodnjih jutranjih urah. Ker je spal v Hotelu Lev, je torej videl le del Celovške in Gosposvetske ulice. Še dobro, da prva ni bila več poplavljena, če ne bi bi ga morali do Hale Tivoli morda pripeljati kar v čolnu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.