Magazin > Film & Glasba & TV
253 ogledov

Bračič zamenjal Oriano

Boštjan Bračič Borut Midlil/Mediaspeed
Vodenje oddaje Misli zdravo na Pop TV odslej vodi Boštjan Bračič.

Oriana Girotto ne vodi več oglasne oddaje Misli zdravo, ki jo predvajajo na Pop TV. "Mi smo jo snemali lani poleti. Logično je, da nisem več pri oddaji, saj sem se medtem preselila na konkurenčno televizijo. Na Pop TV nisem že skoraj eno leto," je za nas povedala Oriana in dodala, da so se za drugega voditelja verjetno odločili zato, ker so si zaželeli sprememb. "Projekti gredo naprej, novi izdelki, novi obrazi. Iz podjetniškega vidika jih popolnoma razumem," je še dodala.

Na Sensilabu, ki prek oddaje promovira svoje produkte, pravijo, da so se za spremembe odločili skupaj s komercialno televizijo. "Ni posebnega razloga, vsi smo si zaželeli spremembe," so povedali. S Pop TV pa so nam sporočili, da vedno poskušajo oddaje popestriti "tudi z novimi obrazi". "Oriana se je izkazala odlično in prav tako Boštjan, ki je z navdušenjem sprejel izziv."

O televiziji razmišljal že nekaj časa

"Dobil sem povabilo. Rekli so, da iščejo nekaj novega in zanimivega, saj želijo, da bi se ta oddaja nadaljevala, ker jo imajo ljudje radi," je dejal Boštjan, ki mu je delo pred kamerami pravi užitek. "Prvič sem imel tremo. A če nekaj rad počneš, trema hitro izgine."

Boštjan nam je poleg tega izdal, da so mu zdravstvene teme blizu, saj je pristaš zdravega načina življenja. Dodal pa je, da z raznimi dodatki ne pretirava. "Moraš verjeti v to, kar predstavljaš. Ne bom rekel, da sem fanatik, ki za vsako stvar poje tableto ali grizlja neko korenino. Verjamem pa v rek, da zoper vsako bolezen raste rožica."

Komentarjev 1
  • 1111 16:38 10.junij 2013.

    ...kdo dovolim takim nesposobnežem na tv?