Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Brad bi uprizoril Johna Lennona

Pitt naj bi bil velik oboževalec Lennonove glasbe. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Brad Pitt naj bi uprizoril Johna Lennona v biografskem filmu o tem legendarnem glasbeniku. O tem naj bi se tudi že dogovarjal z Lennonovo vdovo Yoko Ono.

Hollywoodski igralec Brad Pitt naj bi uprizoril Johna Lennona v biografskem filmu o pokojnem pevcu Beatlesov. Tako naj bi se 47-letni igralec že sestal z Lennonovo vdovo Yoko Ono, da bi se dogovorila okrog vloge. Le-ta naj bi mu že dala "blagoslov" za projekt, osvojil pa naj bi jo s svojimi načrti, da bi se naučil peti ter osvojil liverpoolski naglas, da bi čim bolje odigral Lennona. "Brad že ima pisca, ki dela na scenariju, Yoko pa podpira projekt, vse dokler se prikazuje resnično Lennonovo življenje,“ trdi neimenovani vir ter dodaja: "Brad hoče peti sam in namerava na učne ure. Če pa ne bo zmogel, bodo uporabili Lennonov glas.“

Pitt pa naj ne bi le odigral glavne vloge, temveč naj bi bil tudi producent filma. Ni pa še znano, kdo naj bi ga režiral. Prav tako se ne omenja časovnega obdobja za projekt, čeprav ni verjetno, da bi Brad lahko snemal film v letu 2011 zaradi že dogovorjenih obveznosti v filmih Cogan's Trade in World War Z.

Pokojnega Beatlesa je leta 1980 ustrelil nori oboževalec Mark Chapman | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

To pa ne bi bil prvi film posnet o življenju legendarnega Johna Lennona. Leta 2009 ga je uprizoril Aaron Johnson  v filmu Zgodba o Johnu Lennonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.