Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

Brad in Angie okupirala sarajevski hotel

Angelina Jolie Robert Anic/PIXSELL
Nocoj bo Angelinin režijski prvenec V deželi krvi in medu doživel bosansko premiero. Igralka je v spremstvu Brada Pitta že pred nekaj urami prispela v Sarajevo, ki sta ga zvezdnika že vzela za svojega.

Angelina in Brad sta v bosansko prestolnico prispela okoli poldneva, kjer ju je pričakalo pet zatemnjenih vozil in četica varnostnikov. Z njima bi morali priti tudi njuni otroci, a sta se očitno v zadnjem trenutku odločila, da jih ne bosta vzela s seboj. Zvezdnika so nato odpeljali proti hotelu Europa, kjer so za njiju po poročanju bosanskih medijev pripravili kar trideset sob, noč pa bosta preživela v predsedniškem apartmaju. Vhod v hotel varuje Angelinina ekipa varnostnikov, ki je tja prispela s tremi kombiji, osebno pa so poskrbeli tudi za varnost v notranjosti hotela.

Bogat sprejem

Po poročanju portala Dnevni Avaz je igralka zelo prijazna do osebja, njena prva želja po prihodu v hotel pa je bila, da ji v sobo takoj prinesejo pol litra kave. Lastnik hotela ji je dal tudi dve knjigi o Bosni in Hercegovini, osebno ji je izročil tudi set za kavo, ki je bil narejen posebej zanjo. Stalno jima sledi deset varnostnikov, za Angelinine obleke pa skrbi povečano število ženskega osebja. Zvezdnica je pred prihodom zahtevala, da ji uredijo posebno sobo za ličenje, kjer mora biti brezhibna osvetljava.

"Zaljubljena sem v ta del sveta"

Pred premiero se je Angelina posvetila novinarjem, ki so jo že nestrpno čakali z vprašanji. Igralka in režiserka je dejala, da ji ni žal, da je za film izbrala takšno temo. "Odgovor regije mi dokazuje, da je zelo pomembno, da se takšni filmi snemajo. Filmi so sredstvo, da se o tem govori še naprej. V deželi krvi in medu mi je spremenil življenje in moj pogled na to regijo," je povedala Angelina in dodala: "Sodelovala sem z neverjetnimi igralci, ki so bili zelo predani. Za njih je bilo zelo težko, da so podoživljali te težke dogodke. Zaljubljena sem v ta del sveta, saj zdaj poznam njegove ljudi. In ko poznate ljudi, poznate tudi njihovo zemljo," je dejala Angie, ki bo film v petek promovirala še na Hrvaškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.