Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Brad Pitt bo končal igralsko kariero

Brad Pitt, Angelina Jolie Flynet
Brad Pitt je v nedavnem intervjuju razkril, da se bo v bližnji prihodnosti poslovil od igranja. Pravi, da bo kariero končal čez tri leta, ko bo dopolnil 50 let.

Brad je razburil svoje oboževalce in najbrž tudi marsikaterega igralca in režiserja. Med promoviranjem filma Zmagovalec (Moneyball) v Avstraliji je namreč razkril, da namerava čez tri leta zaključiti svojo igralsko kariero. Ko ga je novinarka vprašala, česa se bo lotil v prihodnosti, ji je Brad odgovoril: "Nimam pojma. Vem samo, da zelo uživam v vlogi producenta in razvijanju zgodb," je dejal 47-letni igralec in dodal, da je k tej odločitvi pripomogla tudi številna družina, ki jo ima z Angelino Jolie

Tudi zato bolj previdno kot nekoč izbira vloge. "Filmi, ki jih izbiram danes, morajo biti bolj zreli kot tisti, ki sem jih posnel v preteklosti. Zelo pazim, katero vlogo sprejmem, saj bodo ta film zagotovo videli moji otroci – če ne danes, pa ko odrastejo. Hočem, da film nekaj pomeni." Pitta boste v slovenskih kinematografih spet lahko videli 1. decembra, ko se vrača z dramo Zmagovalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.