Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Bradačev spot favorit

V favoriziranem videu ameriške pevke Lady Gaga z naslovom Bad Romance nastopa tu Žurnal24 main
MTV Video Music Awards. Jutri podelitev najatraktivnejših nagrad za videe.

Jutri bodo v Los Angelesu podelili nagrade MTV za najboljše videe. Žal pa si jih na našem lokalnem MTV zaradi pozne nočne ure ne boste mogli ogledati. Strnjeno različico si boste lahko ogledali šele v torek, 14. septembra, ob 20. uri.

In nominiranci so ...
Kot vsako leto bo tudi letos najbolj napeta bitka za videospot leta. V tej glavni kategoriji večera je favoriziran video Bad Romance ameriške pevke Lady Gaga, v katerem nastopa tudi slovenski maneken Jurij Bradač. Lady Gaga je v isti kategoriji nominirana še enkrat, in sicer skupaj z Beyoncé v videu za pesem Telephone. Drugi nominiranci so še Eminem za video Not Afraid, Sloveniji dobro znani Florence + the Machine za Dog Days Are Over, 30 Seconds to Mars z Jaredom Letom na čelu in videom Kings and Queens ter raper B.o.B. s pevko Hayley Williams za Airplanes.

Letos kar 16 kategorij
Poleg osrednje kategorije bodo na MTV podelili nagrado za najboljšega novinca, najboljši ženski in moški video, najboljše sodelovanje, najboljši pop in rock video ter drugo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.