Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Branko razkril, zakaj se ni vrnil v Gostilno

Gostilna išče šefa Branko Miro Majcen
Pogovarjali smo se z Brankom iz Gostilne išče šefa, ki je moral šov pretekli teden zapustiti zaradi zdravstvenih težav.

Ste bili zelo razočarani, ker niste mogli več nazaj v Gostilno?
Ja, razočaranje je bilo kar veliko. Jaz sem poskušal na vsak način priti nazaj, ampak se na žalost ni izšlo.

Zakaj se niste mogli vrniti?
Tako zdravnik kot Pop TV se niso strinjali, saj niso hoteli ogroziti moje zdravstvene situacije. Moje okrevanje je malo daljše in so se bali, da ne bi prišlo do kakšnih zapletov.

Zakaj ste sploh morali v bolnišnico?
Zaradi slepiča in tudi zaradi kamnov, ne vem natančno, moram pogledati v papirje. Kar nekaj škode mi je naredil ta slepič.

Zdaj ste še več kot en teden zunaj, ali že čutite prepoznavnost?
Ja, tega je kar precej, več, kot sem mislil. Večinoma so pozitivni odzivi, zaenkrat nisem doživel še nič negativnega. Ljudje mi želijo čimprejšnje okrevanje, vsi so nasmejani, ko me vidijo. Ene punce so kar ustavile avto sredi ceste, da bi me pozdravile. Šokantno (smeh). Mislim, da je meni bolj nerodno, kot pa ljudem (smeh).

Kaj pa pravite na Savinine komentarje o tem, kako bi se morali držati, o vašem libidu in o vaši dobrosrčnosti?
Glede moje drže lahko rečem le, da sem takšen že od majhnega. Drugače pa presenetljivo, da me je tako označila (smeh). Mislim, da me je prav "zanalizirala", saj tudi tisti, ki me poznajo, vedo, da imam veliko srce. Sicer pa sem tudi zunaj takšen, kakršen sem bil v Gostilni.

Pa ste tudi v zasebnem življenju tako vzkipljivi kot ste bili v šovu?
Ne bi rekel, da sem vzkipljiv. Treba razumeti, da je bilo v Gostilni drugače kot je zunaj. Ko zunaj končaš s službo, greš domov, pozabiš na sodelavce in na vse. V Gostilni pa si ves čas z istimi ljudmi, kakšen dan si bolj utrujen in ti hitro kaj ne paše.

Koga bi zaposlili v Gostilni, če bi zmagali?
To pa je vprašanje (smeh). Nekatere prijatelje, ki jih poznam od prej, od tekmovalcev pa Roka, Janija, Tejo - njo bi uporabil za sladice, če bi bila za - Andreja obvezno, saj je stroj. Julijane in Luke pa sigurno ne.

Zakaj Julijane ne?
Saj je pridna, ampak ne prenaša avtoritete, da je kdo nad njo.

Torej bi morala biti šefica?
Ja, ali pa bi morala imeti zelo visok položaj, da bi shajal z njo.

Kaj pa pravite na ljubezen med Tejo in Janijem?
(smeh) Neka kemija je med njima, to je sigurno. Kako močna je, pa ne bi vedel.

Komu najbolj privoščite Gostilno?
Najprej sigurno sebi, drugače se ni bi prijavil (smeh). Od teh, ki so ostali, pa bi Gostilno po mojem mnenju moral dobiti Jani. Če pa je ne dobi on, naj jo dobi Andrej.

Kaj ste se naučili v šovu?
Določene tehnike, ki so mi bile prej neznane. Bine me je veliko naučil o kreiranju, o okusih in začimbah, ... to znanje, ki nam ga je dal je res zakon. Da sem se veliko naučil, se je videlo tudi v torek, preden sem šel v bolnišnico, ko sem kreiral sladico za otroke. O tej Bine ni imel pripomb.

Kaj pa je šlo narobe pri vaši predstavitveni jedi, royal stakeu?
Ojoj, ojoj! To je bila totalna polomija. Sestavine sem kupil v dveh minutah, saj sem v šov prišel direktno iz službe, ... pol sestavin sploh nisem dobil, zato sem skušal sestaviti, kar se je pač dalo. Totalna polomija (smeh).

Kakšni so načrti za naprej, ste dobili že kaj ponudb?
Moram razmisliti, če bom delal tam, kjer sem delal pred Gostilno, saj sem dobil kar nekaj ponudb. A zaenkrat nočem govoriti o tem, saj se hočem najprej pozdraviti, potem pa se bom odločil.

Komentarjev 3
  • mph 16:24 01.december 2012.

    Ma dejansko ni slab po karakterju, pravzaprav dobričina je, ni mi pa jasno, kako ni tudi nekomu, ki ga ne pozna, ni po tolikem času jasno, da se mu roke tresejo, manjka pol zob, kar še ima, ... zaradi alkohola. ...prikaži več Na showu pač ni imel dostopa, razen enkrat ali dvakrat, ko so to hitro ugotovili. Če bi šel na zdravljenje in bi bilo uspešno, bi bil čisto drugačen, tako pa ga alkohol uničuje že zelo dolgo.

  • wester62 14:59 01.december 2012.

    eh,branko ti si navaden bebec ki nima hrbtenice. samo veliko nerazumevajočega blebetanja obvladaš. nikakor pa ne preneseš ,da bi bila ženska boljša od tebe. pejdi domov ali pa zlezi janiju in teje v rit in ti bo odleglo.

  • Roman 14:18 01.december 2012.

    Tudi jaz mu želim čimprejšnje okrevanje!Po drugi strani pa Hvala Bogu, da je odšel, saj sploh ne zna normalno govoriti, slabo se ga razume in takšen model sploh ne paše na TV!!