Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Brezplačno na Dance Republic

Največji Dance Republic dogodek doslej bo 24. junija na Iliriji v Ljubljani 20. rojstni dan samostojne Slovenije proslavil v elektronskih ritmih. Izpolnite kviz in se potegujte za eno izmed treh vstopnic.

Organizator Dance Republic je povečal seznam nastopajočih na Open air Festivalu, ki se bo 24. junija zgodil v središču Ljubljane na Iliriji. V okviru 20. obletnice samostojne Slovenije se nam tako obeta priredba slovenske himne, ki jo bodo zakrivili slovenska pevka Biba, violinistka Inga Ulokina in DJ Dean Deen. Svoj nastop je potrdila tudi trenutno najbolj vroča pop atrakcija na slovenski sceni – pevka April. Prizorišče bo bogatejše še za VIP in FAN PIT, svoj prihod na veliki plesni spektakel leta pa so potrdile tudi številne slovenske estradnice. Toda to še ni vse! Dance Republic bo belo Ljubljano na zemljevidu zabav obarval v barve rezidenčnih mest največjih didžejev.

Kot prva bo na oder stopila pop atrakcija Inna, sledila bo eksplozija plesne zabave s kanadskim superzvezdnikom Deadmau5, za mešalno mizo pa bo za zaključek stopil še mojster hitov Fedde Le Grand.

Zvezdniki na dosegu roke …
Najbolj strastni žurerji in največji oboževalci prihajajočih zvezd lahko Dance Republic Open Air festival doživijo v posebnem Papaya Fan Pit prostoru tik pod odrom. Močno zaželena pozicija na vseh koncertih in nastopih, kjer ozvočenje trese tla, bo ločena od preostalega plesišča, za čim bolj udoben, doživet ples in užitek v bližini nastopajočih ustvarjalcev. Cena vstopnice z dostopom do Papaya Fan Pita je 38 evrov.
 
In če si pomemben, te počakajo. V VIP prostoru, namreč. Z odlično postrežbo, z visokimi mizami, okoli katerih se lahko zberete s prijatelji, odložite vedno težji kozarec šampanjca in podelite besede z ostalimi izbranimi gosti. Cena vstopnice z dostopom do VIP prostora je 50 evrov.
 
Zvezde plešejo …
Po vstopnicah za Dance Republic Open Air festival posegajo tudi slovenski zvezdniki. Na plesišču na Iliriji v Ljubljani boste tako lahko 24. junija ugledali tudi cvetove slovenske lepote, saj se bodo tam med drugim zabavale tudi manekenka in misica Sabina Remar, pevka in poznavalka vsega lepega Katja Fašink, slovenska kraljica modnih stez Iris Mulej, eksotična lepotica, manekenka in plesalka Nadiya Bychkova in manekenka Nataša Dobelšek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.