Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Brezplačno na Godskithchen festival

Prvi dan festivala bo nastopil tudi legendarni Axwell. (Foto: epa) Žurnal24 main
Med 11. in 13. avgustom se bo v Papayi odvijal Godskithchen festival, na katerem si bodo sledili Swedish House Mafia, Gareth Emery, Andy Moor. Odgovorite na vprašanja in se norije udeležite brezplačno.

Dve svetovno znani znamki, MTV in GODSKITCHEN, sta prvič v zgodovini glasbe združili moči in ustvarili festival, ki se bo letos med 11. in 13. avgustom odvijal v Papayi. Mogočnost znamke Godskitchen, ki s čutom za vizualne efekte, arhitekturno in zvočno kuliso stoji za največjimi dogodki na svetu (festival Global Gathering), smo Slovenci že spoznali v Hali Tivoli, ko je nastopil Armin van Buuren.

V sodelovanju z glasbeno televizijo MTV pa bo Papaya plesala že drugo leto zapored. Poletne vibracije bodo v sredo, 11. avgusta, pripadle švedskim mafijcem Stevu Angellu, Axwellu in Sebastianu Ingrossu, saj se obeta nepozaben nastop zasedbe Swedish House Mafia, ki je v Papayi gostovala že lani in jih je videlo več kot 5 tisoč ljudi z vsega sveta. V  četrtek, 12. avgusta, prihaja na oder Dance arene novinec med svetovno elito, Gareth Emery. Do sedaj edini, ki se mu je pred 30. letom uspelo uvrstiti med prvih deset na lestvici DJ Mag. Dan kasneje bo štafeto After Beach Partyja prevzel že lanskoletni gost Papaye Arno Cost, večer pa se nadaljuje z glasbeno revolucijo, ki jo bodo pripravili veliki trije, Above&Beyond ter Andy Moor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.