Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Bridget se vrača

Dnevnik Bridget Jones Žurnal24 main
Na filmska platna se vrača prikupno raztresena junakinja Bridget Jones.

Obeta se nam tretji del zgodbe o raztreseni, zaljubljeni in s kilogrami obremenjeni Bridget Jones. Tudi tretji del prihaja izpod rok avtorice Helen Fielding, svoje sodelovanje pa sta že potrdila Renee Zellweger in Colin Firth, ki je zaupal prve podrobnosti:

"Bridget in Mark ne moreta imeti otrok, zato so ona vrne k Danielu in sčasoma izve, da je noseča. Daniel jo znova pusti na cedilu in na pomoč ji prihiti Mark. Seveda se pojavi dilemapride do dileme, čigav je otrok," je zaupal z oskarjem nagrajeni Firth. Filmu se bo skoraj zagotovo pridružil tudi Hugh Grant.

V tretjem delu bo Bridget torej znova razdvojena med zanesljivim Markom in večnim zapeljivcem Danielom. Filmski kritiki in oboževalci okrogle junakinje so do tretjega nadaljevanja skeptični, filmski ustvarjalci pa se že veselijo, saj je prvi film (leta 2001) v blagajno prinesel kar 254 milijonov dolarjev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.