Magazin > Film & Glasba & TV
100 ogledov

Britanski komik John Oliver se norčuje iz Laibach

John Oliver Laibach youtube.com
Britanski komik in televizijski voditelj John Oliver se je v svoji pogovorni oddaji norčeval iz slovenske skupine Laibach, ki bo nastopila v Severni Koreji.

Na 70. obletnico osvoboditve v Severni Koreji bo nastopila slovenska skupina Laibach. To je izvedel tudi znani in priljubljeni komik ter voditelj John Oliver, ki se je na račun Laibach dobro pošalil. "Zdaj vemo, kako bi zvenel Freddy Mercury, če bi pogoltnil žabo in potem skušal peti!“ je po predvajanem posnetku priredbe pesmi skupine Rolling Stones povedal voditelj.

Svojim gledalcem je predvajal tudi pesem Tanz mit Laibach, ob kateri je izjavil: "Ta videospot je odgovor na vprašanje, kje se diktator Kim Džong Un vidi čez pet let. Na čelu vojske okostnjakov seveda!“ Dodal je, da so bili Laibach že večkrat označeni za fašiste in da so se ti branili, češ da so oni toliko fašisti, kot je bil Hitler slikar. "Domnevam, da to pomeni, da so fašisti, a da so slabi fašisti,“ je povedal Oliver in ob tem pokazal eno od Hitlerjevih umetnin.

Voditelja in gledalce je najbolj zabavalo dejstvo, da se je slovenska skupina, ki je ena najbolj uspešnih v tujini, odločila, da bodo zapeli tudi katero od pesmi iz filma Moje pesmi, moje sanje.

Komentarjev 1