Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Britney Spears prihaja na Hrvaško

Britney bo nastopila na Hrvaškem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Britney Spears bo v okviru svetovne turneje Femme Fatale, na kateri predstavlja svoj zadnji istoimenski studijski album, 1. oktobra nastopila tudi v zagrebški Areni.

Pop princeska Britney Spears, ki 16. junija začenja turnejo Femme Fatale v Sacramentu, je potrdila svoj nastop v Zagrebu 1. oktobra. Vstopnice bodo na prodaj od 13. junija, njihova cena pa se bo vrtela med 300 in 700 kunami oziroma 40 in 93 evri.

Zvezdnica napoveduje fenomenalni šov, po čemer so že leta znani njeni nastopi. "Pogajanja niso trajala zelo dolgo, osebnih zahtev Britney Spears pa še niso poslali. Vendar sem glede na izkušnje prepričana, da so zgodbe o razvajenosti zvezd pretirane," je za hrvaške medije povedala Sanja Ajdinovski iz Adrie Entertainmenta, ki koncert organizira. "Za zdaj smo dobili produkcijske zahteve, iz katerih je razvidno, da gre za velik vizualni spektakel," je še dodala. Iz tega razloga so morali število kart omejiti na 12 tisoč.

Pevka na turneji promovira svoj sedmi istoimenski studijski album, med drugim pa bo nastopila tudi v Kijevu, Sankt Peterburgu, Zürichu, Parizu, Stockholmu, Dublinu, Lizboni ter še nekaterih drugih evropskih mestih.

Britney tretjič v zakon
Pevka po koncu svetovne turneje s svojim fantom in nekdanjim menedžerjem Jasonom Trawickom načrtuje poroko na Havajih. V zvezi sta dve leti in pol, zaprosil pa jo je z romantično pesmijo, ki jo je napisal sam.

Za zvezdnico bi bil to tretji zakon. Prvič se je poročila leta 2004 z Jasonom Alexandrom, s katerim je bila poročena celih 55 ur. Isto leto se je nato poročila s Kevinom Federlinom, s katerim ima dva sinova. Ločila sta se dve leti kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.