Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Britney Spears prihaja v Zagreb

Britney Spears Žurnal24 main
Britney Spears bo v soboto, prvega oktobra, nastopila v zagrebški Areni.

Pop princeska Britney Spears bo v sklopu svoje evropske turneje Femme Fatale prvega oktobra nastopila tudi pri sosedih. Tako bo v zagrebški Areni pripravila nepozaben spektakel, s katerim je turnejo začela že 16. junija v Sacramentu in na kateri predstavlja svoj zadnji, že sedmi album Femme Fatale. Album je takoj po izidu zasedel prvo mesto na Billboardovi lestvici in tako postal že njen šesti album, ki si je prislužil to prestižno mesto. Britney je sicer v svoji karieri prodala že več kot sto milijonov kopij svojih plošč po svetu in spada med najbolj prodajane glasbenike v zgodovini.

Število kart je zaradi velike produkcije omejeno na 12 tisoč, zanje pa boste odšteli od 42 do 96 evrov. Občinstvo v Zagrebu bosta kot predskupina najprej ogreli članici skupine Destinee & Paris.

V zagrebški Areni pa v kratkem pričakujemo še številne druge nastope slavnih glasbenikov, kot so Jean Michel Jarre, Rammstein, Lenny Kravitz, Tom Jones in Sade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.