Magazin > Film & Glasba & TV
11 ogledov

Britney v seriji Glee

Britney se bo pojavila v seriji Glee. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V seriji Glee, ki v Združenih državah že žanje uspehe, k nam pa prihaja jeseni, se bo pojavila pop princeska Britney Spears.

Britney Spears bo zaigrala v epizodi, ki bo posvečena njeni 11 let dolgi karieri, kar je potrdil tudi producent glasbeno-komične serije Ryan Murphy. "Britney bo zagotovo v eni epizodi, kar je fantastično. Pridružila se nam bo na snemanju in posnela nekaj kadrov," je potrdil producent Gleeja.

Serija, ki se bo imenovala Britney/Brittany, bo v ZDA predvajana 28. septembra, ko se bo tam snemala že druga sezona. Britney se bo pojavila v fantazijah junakov serije, ko ti pod anastezijo pri zobozdravniku sanjajo o zvezdništvu. "Sanjajo, kako je biti Britney," je povedal Murphy.

V seriji se bodo spomnili tudi Britneyjinega zloma in pobrite glave. Tako si bo Matthew Morrison, ki igra gospoda Scheusterja, pobril glavo. Čeprav bo epizoda nekoliko sarkastična, pa ustvarjalci poudarjajo, da se bodo z epizodo Spearsovi zahvalili za njen prispevek k pop kulturi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.