Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Brookes Brothers stopila sneg

1/32
Žurnal24 main
Zadnja letošnja porcija Tabassca v podzemni Štirki je idiličen zimski večer začinila z dolgo pričakovanimi likvidnimi vibracijami Brookes Brothers.

Brata Brookes smo težko čakali že lani, a smo jih dočakali šele včeraj. Kot je povedal Dan Brookes, mlajša polovica bratov, ki prihajata z Otoka in jezdita na likvidnih valovih, je bil lanski napovedan nastop edini, ki ga je (zaradi bolezni) kdajkoli zamudil. Vsekakor mu ne gre zameriti, saj je bil včerajšnji večer eden izmed boljših, poskočnjejših likvidnih večerov v letošnjem letu.

Album pred vrati
Brookes Brothers za razliko od bratov Logisticsa in Nutonea ustvarjata skupaj. Kako sta se pravzaprav znašla v teh vodah ni povsem jasno. Po številnih zabavah v Londonu je tamkajšnja rave scena rodila še dva talenta in odločila, da njun računalnik postane zakladnica neverjetnih idej, ki so kmalu nastale velike uspešnice. Na vrata že trka njun prvi album, poln presenečenj, Dan in Phil pa prodirata še globlje v svet bobna in basa in navdušujeta plesišča po celem svetu.

Nova roba
Včeraj je sneg pred Štirko stopil Dan, Phil se je medtem mudil na drugem nastopu. "Ko nastopava skupaj, se velikokrat pohodiva, kar nama ni všeč," pove Dan in doda, da imata velikokrat med nastopom vsak svoje ideje, zato raje vrtita posamezno. Nič zato, Brookes Brothers sta se s svojimi vrhunskimi vižami, bombastičnim setom in karizmatičnim nastopom vsekakor oddolžila. Premražena telesca je Dan zavrtel z novo robo, ki jo bo moč slišati na prihajajočem albumu naslednje leto, v setu pa so se znašli tudi novi komadi Culture Shocka in Sub Focusa, s katerima bosta brata najverjetneje še sodelovala. Vsekakor pompozno.

Več v prihajajočem videu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.