Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Brunijeva dobivala minimalno plačo

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Carla Bruni, ki je zaigrala v novem projektu režiserja Woodyja Allena, je za nastop v filmu prejemala minimalno plačo. Njen dnevni honorar je znašal 125 funtov (150 evrov).

Nekdanja manekenka, ki je nekoč prejemala na tisoče dolarjev za sprehajanje po modni stezi, je bila med snemanjem novega Allenovega filma Paris In Midnight plačana zelo malo. Na dan je prejemala le 150 evrov, kar je po mnenju mnogih odločno premalo za francosko prvo damo.


"To je minimalna plača, ki jo dobijo vsi statisti za nastope v Allenovih filmih. Carla je poleg plače dobila tudi druge ugodnosti, kot je spremstvo njenih varnostnikov na snemanju," so v svoj zagovor povedali ustvarjalci filma.

 

Prihaja biografija ...

Sicer pa se je Carla med snemanjem lotila še enega projekta. Novinarki Besmi Lahouri je namreč pomagala ubesediti svojo biografijo, v kateri je prva dama upodobljena kot obsedenka s plastičnimi operacijami in seksom.

 

Knjiga bo nosila naslov Carla – A Secret Life, v kateri 42-letna zvezdnica med drugim razkrila, kako je na počitnice s francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem povabila tudi tri nekdanje fante, ki so predsedniku opisovali svoja razmerja s Carlo.

 

Biografija bo v Franciji izšla 15. septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.