Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Bublé je prestavljen

Michael Buble Žurnal24 main
Koncert pevca Michaela Bubléja, ki bi moral biti 1. novembra v Ljubljani, je prestavljen.

Organizatorji so sporočili, da je ljubljanski koncert pevca Michaela Bubléja prestavljen na 6. november 2014. Ljubljanski koncert je prestavljen, ker so organizatorji zaradi logističnih težav odpovedali koncert, ki bi moral biti 6. novembra v Zagrebu. 

Obiskovalci, ki so že kupili vstopnico za odpovedani koncert v Zagrebu, bodo lahko vstopnico zamenjali za koncert v Ljubljani. Menjava teh vstopnic bo možna od ponedeljka, 21. julija do 15. avgusta 2014

Vstopnice za ljubljanski koncert z datumom 1. november 2014 ostanejo veljavne in jih kupcem ni treba zamenjati. V kolikor pa jim novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnejo na prodajno mesto, kjer so jih kupili. Denar bodo dobili povrnjen.  

Kje lahko zamenjate vstopnice?

Že kupljene vstopnice za koncert v Zagrebu lahko zamenjate za vstopnice za ljubljanski koncert na naslednjih prodajnih mestih:

Hrvaška: Eventim Croatia, (Tkalčićeva 32, Zagreb).
Slovenija (Hiša vstopnic Eventim):- Hala Tivoli, Ljubljana - Citycenter, Celje - Europark, Maribor - Križanke blagajna, Ljubljana - Mestni trg, Ljubljana 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.