Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Bunkeljni na Harryju

Harry Potter; Zmago Jelinčič Boštjan Tacol
Film. Zadnji Harry Potter je startal v družbi znanih, tudi veleposlanika.

S polno dvorano je v sredo v XpanD-u svojo pot po slovenskih kinematografih pod častnim pokroviteljstvom britanskega veleposlaništva začel zadnji film o Harryju Potterju Harry Potter in Svetinje smrti.

"Nazadnje, ko sem sodeloval na takšnem dogodku, je bilo pozimi, ko je v Slovenijo prišel film Kraljev govor. Sem veleposlanik in nimam čudežnih sposobnosti. Sem samo bunkelj, vendar tudi velik oboževalec Harryja Potterja – prebral sem tri knjige o Harryju, ki se uvršča med najprepoznavnejše knjižne junake britanske literature," je o svojem navdušenju nad čarovniško sago povedal britanski veleposlanik v Sloveniji Andrew Page. Navdušenje pa si – glede na to, da sta se udeležila predpremiere –, med drugimi deli tudi s politikom Zmagom Jelinčičem in lepotnim kirurgom Francijem Planinškom. Nato se je prepustil koncu sage, ki je tokrat na ogled tudi v 3D različici ter v nasprotju s prvim delom Svetinj smrti ponuja bistveno več akcije in drame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.