Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Burlesko bosta brala in gledala ...

1/17
Žurnal24 main
Izžrebali smo dva nagrajenca, ki prejmeta knjigo, ki govori o nastajanju filma Burleska in zgoščenko.

Za film Burleska smo izžrebali dva srečneža, ki sta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje. Knjigo, ki govori o nastajanju filma Burleska in zgoščenko prejme Diana T., knjigo pa Meta V. Čestitke!

Oglejte si napovednik za film in galerijo.

Christina Aguilera v filmu Burleska nastopa kot ambiciozna Ali, ki zapusti zakotni rojstni kraj in sledi svojim sanjam v Los Angeles, kjer sprejme delo natakarice v razvpitem salonu legendarne zvezde Tess.

Z vztrajnostjo, talentom za ples in izjemnim glasom Ali naposled dobi priložnost tudi na odru in očara občinstvo, a hitra slava ima visoko ceno, saj želijo številni izkoristiti njeno naivnost. Poleg tega se Tess sooča z velikimi denarnimi težavami in le skupna predanost plesu in glasbi lahko omogoči preživetje kluba in nadaljevanje življenjskih sanj.

Kadar gre za živahen, brezčasen svet burleske in njegovo nedavno renesanso v pop kulturi, ima scenarist in režiser Steven Antin z njim intimno povezavo, ki je ni mogoče prezreti. Poleg Christine Aguilere v filmu igrajo še Cher, Eric Dane, Cam Gigandet, Julianne Hough, Alan Cumming, Kristen Bell in Stanley Tucci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.