Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Butca na večerji bodo videli ...

Butec na večerji
1/9
Žurnal24 main
V kinematografe prihaja komedija Butec na večerji, ki je nastala pod taktirko režiserja komičnih uspešnic Njeni in Njegovi tastari. Ob tej priložnosti vam podarjamo pet kart za ogled predstave.

Butca na večerji si bodo ogledali Barbara N., Davor J., Dean P., Brigita Š. in Tita B. Vsak izmed njih prejme eno vstopnico za ogled predstave.

 

Čestitke!

 

Režiser Jay Roach, ki se je podpisal že pod komediji Njeni tastari in Njegovi tastari, tokrat na zabavno dogodivščino popelje uspešnega poslovneža Tima (Paul Rudd), ki se mora pred dolgo pričakovanim napredovanjem izkazati na šefovi tradicionalni večerji tepčkov.

 

Tako kot drugi gostje mora Tim s sabo pripeljati čim večjega čudaka, ki bo poskrbel za obilico norčevanja. Na srečo Timu pot dobesedno prekriža nenavadni Barry (Steve Carell), ki je pravi bebasti biser. A kljub njegovi nadležnosti počasi postaneta prijatelja in Tim se mora odločiti, koliko je pripravljen tvegati za svojo kariero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.