Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Cameron najvplivnejši v svetu filma

(Foto: Reuters)
1/16
Žurnal24 main
Režiser James Cameron je proglašen za najvplivnejšo osebo v filmskem svetu. Tako so namreč odločili pri britanski reviji Guardian, ki je objavila lestvico 100 najvplivnejših ljudi v svetu filma.

Revija Guardian je objavila lestvico ljudi, ki so najbolj zaznamovali britanski filmski svet. Na vrhu seznama so se znašli James Cameron, Steven Spielberg in Leonardo DiCaprio.

 

V zavihku Galerija si oglejte prvih petnajst na lestvici.

"Vsi, ki so se znašli na seznamu, imajo določen vpliv na britansko publiko. Na eni strani so to velikani kot sta James Cameron in Leonardo DiCaprio, na drugi strani pa so to lastniki kino dvoran," je razložil Andrew Pulver, filmski urednik Guardiana.

Britanec, ki je pristal najvišje na lestvici, je slavni komik Sacha Baron Cohen, ki je zasedel 26. mesto. Angelina Jolie si je z 18. mestom prislužila naziv najuspešnejše ženske na lestvici, medtem ko je njen Brad pristal na visokem 5. mestu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.