Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Čarovniško iluzionistični GodArt

godart napovednik.com
Na odru ljubljanskega SiTi Teatra bodo nocoj ob 20. uri uprizorili predstavo GodArt z Juretom Godlerjem in Tilnom Artačem v glavnih vlogah.

GodArt – live je najnovejša predstava znanega dinamičnega dua: pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača, ki sta širši javnosti poznana kot odlična komedijanta, imitatorja in glasbenika. Po uspešnih nastopih – med drugim z Michaelom Winslowom v Unionski dvorani v Ljubljani in lani jeseni v znanem Comedy & Magic Clubu Hermosa Beach v Los Angelesu, v katerem redno nastopa tudi Jay Leno – se bo lahko ljubljansko občinstvo ponovno nasmejalo temu zabavnemu tandemu.

GodArt pri svojem delu združujeta tri temeljna področja zabavništva: glasbo, humor in čarovnije. V njunih predstavah smo priča prefinjenemu humorju in iluzijam, ki so vpete v vsebino, ter združitvi klasične glasbe s pop-modernim slogom.

Vas zanima, kako se obnašati na koncertu klasične glasbe? Bi radi izvedeli nekaj več o klasični operi in prisluhnili pravi operni primadoni? Ali si drznete prisluhniti, kako Beatli, Michael Jackson, Britney Spears ali Lady GaGa zvenijo na originalen klasičen način? Vse to in še mnogo več vam razkrije GodArt v svoji novi predstavi!

Vstopnica vas bo stala 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.