Magazin > Film & Glasba & TV
6 ogledov

Čas je za tango

Tango SiTi Teater
Svojo boljšo polovico lahko nocoj presenetite na drugačen način. Ob 20. uri si v SiTi Teatru oglejta romantično gledališko komedijo Čas za tango.

Ženska in moški se znajdeta pred nenavadno nalogo - naučiti se tango. O tem nikdar v življenju nista niti razmišljala, a vsak od njiju ima svoj skriti motiv, zakaj privoli v tak izziv. Ob učenju plesa se par začne spoznavati in zbliževati, vendar pa se na njuni ljubezenski poti pojavljajo ovire in vprašanje je, če sta jih oba pripravljena premagati. Bodo njuna ljubezenska nesoglasja ogrozila njun projekt, da se v čim krajšem času naučita plesati tango?

Tango je komunikacija plesalcev, in le z iskrenostjo in predanostjo lahko vzpostavita dobro komunikacijo. Vsak gib je le odgovor na partnerjev predlog, tango je pravzaprav pogovor v korakih. Bosta glavna junaka Časa za tango prisluhnila drug drugemu in se predala tangu?

Za vstopnico boste odšteli od 13,50 evra do 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.