Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

"Če bi teorije držale, bi bil razočaran"

Anže O, Gostilna išče šefa Saša Despot
Na forumih se kot vsako leto odvija prava vojna. Veliko je takih, ki namigujejo, da je bil Anže žrtev zarote in zato ostal brez finala.

Na forumih vre od ogorčenja nad izbiro finalistov letošnje sezone resničnostnega šova Gostilna išče šefa. Številni so prepričani, da bi si finale zaslužil Anže in ne Marko. Ne razumejo Binetove odločitve, da na podlagi enega tedna izbere Marka in ne Anžeta, ki je po njihovem mnenju skozi celoten šov kazal napredek. 

"Pop TV bo poskrbel, da se bodo rezultati spremenili v korist Markota. Pač Pop TV in Bine forcira Markota naprej. Če bo tako, gremo z jajci nad Pop Tv. Sramota, če se to zgodi. Glede na to, kaj so si že izmislili, da ni izpadel masnoglavec, me ne bi čudilo, da spet kaj ponaredijo,“ se glasi eden od zapisov, nekdo drug pa meni: "Če bi v finale prišel Anže, bi gledalci sigurno dali več glasov njemu. To je šef dobro vedel in ga je pravočasno izločil, da bo lahko zmagal Valerio.“

Zanimalo nas je, kaj si o pisanju na forumih misli Anže. "Vsi trije smo si zaslužili finale, kaj pa ljudje pišejo po forumih, bi bilo treba malo preveriti. Jaz tega ne berem in se ne oziram na to. Bi bilo pa slabo, če bi bilo to res,“ je dejal Anže. "Šov naredi ljudi, ki pišejo po forumih, še malo bolj zgovorne in potem zaokrožijo takšne zgodbe. Razočaran bi bil, če bi bilo to res, ampak jaz mislim, da ni.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.