Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Če hočem žvižgati, žvižgam

Če hočem žvižgati, žvižgam
1/5
Kinodvor
Danes priporočamo ogled premierne projekcije filma Če hočem žvižgati, žvižgam (Eu cand vreau sa fluier, fluier). Ob 19. uri jo bodo predvajali v Kinodvoru.

Po štirih letih v prevzgojnem domu sta Silviu (George Piştereanu) ostala le še dva tedna do prostosti. Takrat pa se po dolgi odsotnosti nepričakovano vrne njegova mati, odločena, da s seboj v Italijo odpelje njegovega mlajšega brata. Silviuja, ki je brata tako rekoč vzgojil, zagrabi panika. Če ne bo ukrepal takoj, bo prepozno. Poleg tega se je brezupno zaljubil v lepo študentko socialnega dela. Silviujeva vznemirjenost in obup naraščata, čas pa se izteka …

Avtentičen nastop glavnega igralca in resnični mladostni prestopniki v stranskih vlogah ustvarjajo surovo psihološko dramo, v kateri se napetost stopnjuje do samega vrelišča. Dobitnik srebrnega berlinskega medveda in uradni romunski kandidat za oskarja.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.