Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

"Če zmagamo, bomo skočili v Ljubljanico"

Trash Candy Arhiv skupine
Mlada slovenska zasedba Trash Candy, ki je nominirana za nagrado best adria act na letošnjih evropskih nagradah glasbene televizije MTV, ob zmagi obljublja velik podvig.

Po uspešni turneji na Portugalskem, osvojitvi naslova MTV Band leta 2012, je mariborsko pop punk zasedbo Trash Candy zdaj doletela še ena čast. Znašli so se namreč na listi petih nominirancev glasbene televizije MTV za nagrado best adria act v sklopu podelitve evropskih nagrad. "Ko smo izvedeli za nominacijo, smo ostali brez besed. Res smo popolnoma navdušeni nad tem, ker nam bend pomeni vse, kar smo si kot mulci želeli – da bi delali glasbo, ki bi jo ljudje sprejeli. Ni to ves smisel glasbe?" se sprašujejo ter obljubljajo: "Če zmagamo, bomo skočili s Tromostovja v Ljubljanico."

Za nagrado se bodo poleg štajerskega benda potegovali še zagrebška skupina Elemental, srbska zasedba MVP, splitski bend TBF in črnogorska hiphoperja Who See.

Za naše Trash Candy lahko oddate svoj glas na spletnem naslovu www.mtvema.com vse do 15. oktobra, ko bo znan zmagovalec. Podelitev nagrad bo 11. novembra v Frankfurtu.

Posneli nov singel

Trash Candy so sicer obenem izdali tudi nov singel z naslovom Remember, ki napoveduje nov album, ki naj bi izšel naslednje leto. V sodelovanju z MTV so za to pesem posneli tudi videospot, ki si ga lahko ogledate zgoraj.

Komentarjev 1
  • poncijpilat 14:57 25.september 2012.

    Haha :) To bi rd vidu! Drgač pa kul komadič. rispekt.