Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Celine zapustila Cezarjevo palačo

171207_afp_celine_dion Žurnal24 main
Celine Dion je po petih letih končala svoje nastopanje v Las Vegasu, saj si spet želi postati mama. Prihodnje leto se odpravlja na novo svetovno turnejo.

Kraljica popa Celine Dion je s sobotnim koncertom sklenila petletno nastopanje v Las Vegasu. "Težko verjamem, da smo na koncu," je dejala zbranemu občinstvu v Cezarjevi palači. Koncerti, imenovani A New Day, so od marca 2003 do danes v blagajno prinesli več kot 400 milijonov dolarjev.

"Z veseljem sem nastopala za vas, a zelo si želim postati mama," je pojasnila pevka, ki že ima sedemletnega sina Reneja Charlesa. Med zelo čustvenim nastopom je Celine občinstvu razkrila, da je nameravala prenehati nastopati, ko se je rodil Rene Charles, a jo je mož Rene Angelil prepričal, naj nadaljuje svojo kariero. Po zadnji pesmi sta se ji na odru pridružila mož in sin.

Celine pa se prihodnje leto podaja na svetovno turnejo Taking Chances, ki jo bo začela maja s koncertoma v Manchestru. Pevka bo na turneji do januarja 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.