Magazin > Film & Glasba & TV
257 ogledov

Čepinova sporočila: Imam dva nova!

Urška Čepin
1/8
Youtube
Naša starleta Urška Čepin očitno ostaja v galsbenih vodah, saj predstavlja nov videospot, v katerem je na ogled postavila svoje čare.

Urška očitno nadaljuje glasbeno kariero. "Snemanje končano ... Imam dva nova. Komada ..." Tako je včeraj namreč na svojem profilu na Facebooku oznanila, da je posnela dve novi pesmi, ena od njih pa je že dobila videospot. Gre za pesem Samo me pogledaj, ki je nastala v sodelovanju z bosanskim raperjem Vuyo, s katerim je naša starleta že sodelovala. Njun novi videospot si oglejte zgoraj.

Urška sicer zadnje čase glasbeno sodeluje tudi s Koradom, s katerim se je lotila osvajanja žurerskih odrov po Sloveniji.

Komentarjev 11
  • Mkovac22 11:05 26.avgust 2013.

    Uboga "glasbenica" ...

  • saramara 09:43 26.avgust 2013.

    Resno mislim, da bi morali plasticnega kirurga Cepinove dat v zapor, ker ji je (ceprav na njeno zeljo) opravil operacijo s katero jo je spremenil v plasticno posast.Ta zenska bi prej potrebovala enega dobrega psihiatra kot pa plasticnega kirurga!

  • Žurnalček 15:40 23.avgust 2013.

    Drž se ti rajši porno industrije in prostitucije , tam lahko tako napihnjena še dobro zgledaš , v normalnem svetu si pa ogabna , samo to ti še nobeden v fris ni rekel, ker vsi računajo , da te bodo položil.