Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Česa v grozljivki ne smete narediti

"Aaaah, bežiiiiii!!!" Žurnal24 main
Zadnja leta so junakinje grozljivk vedno bolj predvidljive. Še preden začnete gledati film, veste, da bo šla tja, kamor ne bi smela.

S pokovko v eni roki in pijačo v drugi sedite na kavču in gledate najnovejšo grozljivko. Čeprav veste, da gre zgolj za film, si ne morete kaj, da ne bi glavni junakinji glasno svetovali, naj za božjo voljo zbeži proč. Katerih napak ne smete narediti, če se slučajno znajdete v grozljivki?

1. Morilec ni mrtev
Sproščanje le nekaj centimetrov od trupla, ker domnevate, da je zmešani morilec mrtev, ni nikoli dobra ideja. Niti v filmih. To je običajno trenutek, ko se morilec krvavo maščuje.

2. Vožnja s tujcem
Ne, ne, ne in še enkrat ne! S tem izzivate usodo. Če je voznik videti sumljiv, vi pa vseeno prisedete, ne gre več za izzivanje usode, temveč za pravo bedarijo. Vso srečo pri tem.

3. Prhanje
Če veste, da je v hiši norec, boste pa že preživeli nekaj dni brez prhanja. Bolje, da smrdite kot kuga, kot da vas psihopat pod prho razseka na koščke. Verjemite, pobegnili boste zelo, zelo težko.

4. Kaj je ta čudni zvok?
Tipično. Ko zaslišite nenavaden zvok v kleti ali na podstrešju, morate takoj preveriti, kaj se dogaja. Napaka! Ste morda pomislili, da bi na pomoč poklicali policijo?

5. Tek v visokih petkah
Le redkim ženskam gre tek na 100 metrov v visokih petkah izvrstno od rok. Poudarek je na redkim. Drage moje junakinje, gospod Nori Morilec ima obute čevlje. Se vam zdi, da mu lahko uidete?

6. Skrivanje pod posteljo
V sobi z enimi vrati, po možnosti brez okna, se vi skrijete pod posteljo. Najverjetneje vam skrivanje že kot otroku ni šlo od rok, če ste si izbrali tako predvidljivo skrivališče. Bodite bolj domiselni.

7. "Je kdo tam?"
Lovi vas hladnokrvni morilec, ki sploh ne zna lagati. Ste mogoče pričakovali, da se bo prikazal, rekel: "Pa si me ujel." in odkorakal? Še enkrat premislite.

8. Pokrivanje z rjuho
Ne pokrivajte se z rjuho, saj ni neprebojni jopič. Rešitev je preprosta: tecite, kolikor vam dajo noge!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.