Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Četrt milijona evrov na dražbi desetletja

coldplay 325 0902 reuters Žurnal24 main
Britanska skupina Coldplay je na dražbi desetletja, kot so jo poimenovali, za dobrodelne namene zbrala več kot četrt milijona evrov.

Bolj natančno povedano, zbrali so 284 tisoč evrov. Dražba oziroma razprodaja, kot so jo poimenovali sami, ob koncu desetletja (End of Decade Clearout Sale) je trajala od 17. do 31. decembra 2009, sodeloval pa je lahko vsak. Na uradni spletni strani so zapisali, da se jim je v zadnjem desetletju nabralo ogromno kitar, klavirjev, plakatov, platinastih plošč in podobnih stvari, ki so del vsakdanjika uspešne glasbene skupine. A počasi jim je začelo zmanjkovati prostora, zato so se odločili vse prodati.

Srečni zmagovalci, ki so na spletni dražbi za posamezne artikle ponudili največ denarja, jih bodo kmalu prejeli na dom. Na vseh bodo tudi avtogrami članov skupine. V primeru, da to ne bi bilo primerno, pa bodo poleg kupljenega dobili certifikat o avtentičnosti, ki ga bo podpisala skupina.

Denar bo Coldplay namenil eni sami dobrodelni organizaciji Kids Company, ki se v Londonu ukvarja z otroki in mladimi v težavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.