Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Čez Atlantik s 3D Titanikom

Titanik Kolosej
V slovenske kinematografe je romantična drama Titanik (Titanic) prišla tudi v 3D obliki. Ogledate si jo lahko v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu.

Potovanje Titanika v filmu se začne v sodobnosti, nad grobiščem legendarne ladje dve milji in pol pod gladino oceana.

Ambiciozni lovec na zaklade (Bill Paxton) se namerava dokopati do bogastev te nekdaj veličastne križarke, na površje pa privleče doslej neizpovedane zgodbe. Tragične ruševine se odmikajo in razkrivajo bleščavost palače, ki je bila nekoč Titanik, pripravljajoč se na svoje krstno potovanje z obale Anglije.

Med tisočimi, ki si obetajo "bon voyage", je usoda pozvala dve mladi duši in ju izzvala, da se predata strasti, ki bo za vedno spremenila njuni življenji: sedemnajstletna Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) prihaja iz ameriškega višjega sloja in se duši pod tesnimi pravili in pričakovanji edvardijanske družbe. Zaljubi se v svobodnjaškega potnika iz podpalubja, Jacka Dawsona (Leonardo DiCaprio). Ko ji ta pokaže svet, ki se razprostira zunaj njene zlate kletke, njuna prepovedana ljubezen spočne mogočno skrivnost, ki skozi leta in desetletja odmeva v sedanjost. Prav nič na svetu ju ne bo razdvojilo – niti nekaj tako nepredstavljivega, kot je potopitev Titanika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.