Magazin > Film & Glasba & TV
104 ogledov

Challe Salle razočaran nad mladino

Challe Salle
1/5
Nina Valant
Slovenski raper Challe Salle je pred kratkim posnel videospot za pesem Zmaga, s katero želi mlade spodbuditi k treningu in zdravemu načinu življenja.

Slovenski raper Challe Salle ne pozna počitka, saj tudi v vročih poletnih dneh pridno ustvarja nov material za svoje poslušalce. K sodelovanju ga je tokrat povabila nekdanja manekenka in novopečena bosanska pevka Dijana, s katero sta skupaj posnela pesem U minuti 100, videospot, ki sta ga snemala v Sarajevu, pa bo luč sveta ugledal v začetku julija. Takoj po vrnitvi v domovino pa je mladi Challe skupaj z ekipo Proteini.si posnel videospot za novo športno pesem, ki spodbuja k treningu in zdravemu načinu življenja.

"Pesem Zmaga govori o treningu, saj je šport velik del mojega življenja, brez tega, ne bi bil to, kar sem," je ob tem pojasnil raper in dodal, da bi rad, da bi se mladi več ukvarjali s športom. "Vem, da se časi in generacije spreminjajo, vendar včasih, ko sem bil mlajši, smo skoraj vsi nekaj trenirali in vedno smo bili zunaj na igriščih, še posebej poleti. Sedaj pa so vsi doma za računalnikom in televizijo, grem ven in vidim skoraj sama prazna igrišča, to je žalostno. Glede na to, da stanje v državi ni rožnato, opažam tudi, da veliko ljudi prehitro obupa. Jaz pravim, vse se da, če se le hoče in če si dovolj želiš in se trudiš za nekaj, potem ti bo uspelo. Vedno si lahko boljši kot včeraj," je še povedal.

Sicer pa v videospotu Zmaga lahko vidite tudi znane slovenske športnike, borca Chorchypa, bodibilderja Benjamina Radiča, fitnes trenerje, atlete, triatlonko, kolesarje, košarkaše, nogometaše, plesalce in skejterje. 

Komentarjev 1