Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Cher noče več igrati, hoče režirati

Cher s Christino trenutno promovira film Burlesque. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pevka in igralka Cher, ki trenutno predstavlja svoj novi film Burlesque s pevko Christino Agulero, je naznanila, da si že nekaj let želi sesti na režiserski stolček.

Vsestranska diva Cher, ki ima pestro igralsko in pevsko kariero, želi v bližnji prihodnosti začeti režirati filme. Za takšen korak se je odločila, ker se je naveličala igranja.

 

"Moja babica je pred kratkim umrla v 96. letu starosti in vse do konca življenja se je imela lepo. Moja mama pa ima 84 let in prav tako uživa življenje, zato sem se odločila, da jima bom sledila. Želim uživati, nočem delati do konca življenja," je pojasnila 64-letna zvezdnica in dodala, da bi se ravno zato rada lotila režije.

 

"Nočem več igrati, to ni več zame. Ne morem čisto prekiniti z delom, hočem občasno narediti kakšen projekt in režija se mi zdi idealen način življenja," je za konec še povedala Cher.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.