Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Christinin album se ne prodaja

V prvih petih tednih so po svetu prodali 200 tisoč izvodov novega albuma Bionic. Žurnal24 main
Četrti studijski album je za Christino Aguilero velik neuspeh, saj se zelo slabo prodaja.

Dva meseca po izidu novega albuma Bionic je Christina Aguilera nad njegovo prodajo zelo razočarana. V prvih tednih se je Bionic sicer dobro prodajal in na Billboardovi lestvici najbolj prodajanih albumov hitro zasedel tretje mesto, vendar se je od desetih najbolj prodajanih tudi kmalu poslovil.

Za to je zagotovo kriva tudi Christina, ki je odpovedala poletno turnejo, s katero bi promovirala svojo novo ploščo. Kot razlog za odpoved je pevka navedla pomanjkanje časa. Od izida zadnjega albuma Back to Basics, s katerim je zvezdnica navdušila svoje oboževalce, se je namreč veliko spremenilo, saj je postala mama. "Imam otroka, zato se ne morem kosati z zvezdnicama, kot sta M.I.A. ali Lady Gaga," je bolj kot oboževalce pomirila sebe.

Predstavnik založbe RCA se s slabo prodajo ne obremenjuje. "Christina ima neverjeten talent in enega najboljših glasov vseh časov. Stoodstotno jo podpiramo," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.