Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Cimra, ki si je ne bi želeli imeti

Za oskarja nominirani režiser Christian E. Christiansen je stkal pripoved o noro Žurnal24 main
Tanka linija med prijateljstvom in obsedenostjo razpara sobo v študentskem domu v srhljivem psihološkem trilerju Cimra. Ogledate si ga lahko v kinematografih v Celju, Mariboru in Ljubljani.

Sara (Minka Kelly), nadarjena študentka oblikovanja iz Iowe, pride v Los Angeles. Komaj čaka, da začne s študijem in spozna veliko mesto.  Čedna, živahna in po naravi radovedna očara svoje nove cimre, še posebej Rebecco (Leighton Meester). Rebecca, bogato dekle iz Pasadene, takoj vzame Saro pod svoje okrilje, razkazuje ji kulturne znamenitosti mesta in si z njo deli prenatrpano omaro dizajnerskih oblačil.

A ko Sara v študentskem naselju sklene še druga prijateljstva, med drugim z žurerko Tracy (Aly Michalka), se Rebecca distancira in začne vse bolj čudaško prezirati cimrino družabno življenje.  Ko se Sarina romanca z novim fantom Stephenom (Cam Gigandet) razcveti in v mesto pride njena mentorica, uspešna modna oblikovalka Irene (Danneel Harris), ima vse manj časa za  Rebecco, ki postane še bolj odločena, da bo imela Saro samo zase.

Triler si lahko ogledate v Koloseju Ljubljana in Planetih Tuš v Celju in Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.