Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Cirkus, seks in romantika

TBF Arhiv organizatorja
TBF. Bend bo danes v Ljubljani predstavil novi album.

Seks je vedno priljubljena tema iz razumljivih razlogov. Lahko pa rečem, da gre v pesmi Veseljko bolj za romantiko, ki vzbuja upanje, da bo tudi seks (smeh). Morda je tudi avtoironična,” o svojem novem hitu, ki je izšel na albumu Pistachio Metallic, razmišlja frontman splitskega benda TBF Mladen Badovinac. Hip hop zasedba, ki tudi na zadnjem albumu ostaja družbenokritična, bo danes nastopila v ljubljanskem klubu Cirkus, Badovinac pa napoveduje pozitivne vibracije in dogodek, na katerem bodo poleg pesmi z novega albuma igrali stare hite, kot sta Nostalgična in Heroji.

Nikoli nismo imeli velike vizije in še danes smo kritični do svojega dela. Sicer pa smo vedno delali pesmi, ki so bile všeč nam, in se nismo ozirali na občinstvo. V bendu smo najprej prijatelji in šele potem vse drugo,” o formuli, kako se na sceni obdržiš več kot 20 let, pravi Badovinac.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.