Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Cirkus utripal ob plesnih uspešnicah

Cirkus utripal ob plesnih uspešnicah
1/57
Marko Ocepek
V petek ponoči se je vroče plesišče Cirkusa zavrtelo v ritmih plesnih uspešnic, ki že napovedujejo začetek nove sezone nepozabnih zabav na severnem Jadranu.

Tandem Vanillaz, ki po prvencu Moreplay že dviguje prah z novo plesno petardo Jabata, je po seriji dogodkov Fashionista tokrat povabil v goste moštvo vodnjanskega "elemceja" oz. Lighthouse Music Cluba.

Razprodan VIP prostor sta v imenu enega najbolj vročih istrskih plesišč obiskala tudi prva hrvaška družabna kronistka in obraz TV-oddaje Red Carpet na Novi TV, Nikolina Pišek, ter nepopravljivi žurer, maneken in modni stilist Neven Ciganović, kar je v Cirkus pritegnilo tudi nekaj domačih etradnikov in z lentami ovešenih lepotic.

Žur, ki se je končal, ko se je nad mestom že delal nov dan, je uspel, gostovanje sosedov iz Istre pa je bila odlična predigra za njihove poletne akcije z najboljšimi regionalnimi pop skupinami in solisti, izbranimi mojstri jazza in bluesa, ter gostovanji izbranih svetovnih didžejev eklektičnega glasbenega nabora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.