Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Ćirovićeva s Plestenjakom na valovih

Lucija Ćirović, Jan Plestenjak
1/4
Aleksander Brudar
Lucija Ćirović, bolj znana po vlogi čistilke Fate, se je na križarjenju po vzhodnem Sredozemlju prelevila v pravo bobnarko spremljevalne skupine Jana Plestenjaka.

Slovenskim turistom, ki te dni križarijo po Jadranskem in Egejskem morju, zagotovo ni dolgčas. Za smeh in zabavo namreč skrbita igralka in stand up komičarka Lucija Ćirović in pevec Jan Plestenjak. Slednji je v uri in pol dolgem koncertu včeraj zvečer med plovbo od turškega mesta Izmir do Aten zabaval slovenski del od več kot dva tisoč potnikov na veliki križarki.

Kot je povedal na začetku, še nikoli ni pel na tako veliki ladji, zato je bil to zanj velik izziv. Množico, med njimi tudi nekatere člane posadke, je navdušil kljub nekoliko razburkanemu morju in koncert uspešno speljal do konca.

Kot bobnarka pa se je na koncu ob njem preizkusila tudi Lucija Ćirović. Nalogo je zelo dobro opravila, saj je požela velik aplavz občinstva. V svoji bobnarski pozi se je postavila tudi pred objektiv Žurnala24. Ćirovićeva sicer na osemdnevnem križarjenju, ki se bo zaključilo v ponedeljek, zabava predvsem otroke slovenskih potnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.