Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Clea & Kim pred švicarskim občinstvom

Pevki se bosta predstavili švicarskemu občinstvu. (Foto: arhiv organizatorja) Žurnal24 main
Clea & Kim bosta konec meseca nastopili v dveh švicarskih klubih. Izbrali so že glasbenike, ki ju bodo spremljali.

Menedžment dua Clea & Kim je prek avdicije izbral najboljše glasbenike, ki ju bodo spremljali na koncertih na njuni evropski turneji.

Še pred turnejo, ki se bo začela maja letos, dekleti ne počivata, saj ju 25. in 26. februarja čaka nastop v dveh švicarskih klubih. Za celostno podobo in fotografije je tudi tokrat poskrbela Maja Slavec, ki je že stalni del ekipe, skrb za promocijo njunega zadnjega singla Balkan Bachata pa je prevzel njun nemški založnik Unicade Publishing Music Group, s katerim dekleti sodelujeta od oktobra lani. Spomnimo, da ima omenjena založba pod svojim okriljem izvajalce svetovnega formata, kot so Loona, Marquess in Lou Bega, ki sodeluje tudi pri omenjenem singlu.    

Dekleti sta že znani po adrenalinski kombinaciji trubačev, modernega house ritma, začinjenega z orientom, gypsy in latino ritmi, s katerimi sta se pred kratkim predstavili tudi makedonskim poslušalcem, zdaj pa ju čaka švicarsko občinstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.