Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Človek, ne jezi se!

Crumbs Arhiv organizatorja
Danes priporočamo ogled improvizacijske družabne igre s svetovnima impro mojstroma Leejem Whitom in Stephenom Simom. Majske impro ekshibicije ob 20. uri vabijo na Crumbs in Človek, ne jezi se v SiTi Teater.

SiTi Teater BTC bosta v okviru Impro liga ekshibicij spet obiskala svetovna improvizacijska mojstra. To sta Kanadčana Stephen Sim in Lee White, ki se bosta v okviru evropske turneje ustavila tudi v Ljubljani in skupaj z improligaši odigrala partijo družabnih iger. Na odru, seveda. 

Štirje improvizatorji, poleg Crumbsov še Alenka Marinič (Kolektiv Narobov) in Juš Milčinski (Impro liga), se bodo namreč spustili v lov po igralni deski. Metali bodo kocke, polja, na katerih bodo pristali, pa bodo določala njihovo nalogo. Včasih bo treba narediti improviziran filmski prizor, včasih glasbeni, včasih bo pred njimi cela gora omejitev. Zmagal bo seveda tisti, ki bo imel največ poguma, sreče in podpore občinstva – njegova največja nagrada pa bo ta, da bo lahko v drugem delu večera določil, kaj bodo vsi štirje improvizatorji skupaj odigrali.

Vstopnina za študente, dijake in tiste z letakom znaša šest evrov, za ostale pa devet evrov.

Komentarjev 1
  • spekter 23:49 06.maj 2013.

    Človek ne jezi se kar v živo. Škoda da nimate kakšnega videa, bi bilo zanimivo videti, kako je tole izgledalo.