Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Cohen bo postal Freddie Mercury

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko je že drugič postal očka, je v javnost zdaj prišla novička, da naj bi Sacha Baron Cohen v biografiji skupine Queen upodobil vodilnega člana Freddieja Mercuryja.

Filmska biografija bo opisovala glasbeno pot britanske skupine od najbolj ustvarjalnih in uspešnih let do legendarnega nastopa na koncertu Live Aid leta 1985. Biografija bo vključevala tudi Mercuryjev boj z aidsom, ki jo je izgubil leta 1991, ko je bil star 45 let.

 

Produkcijska hiša, ki bo posnela film, je že sporočila, da so dobili dovoljenja za uporabo večine Queenovih uspešnic, med njimi tudi We Are the Champions, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Another One Bites the Dust in You’re My Best Friend.

 

Freddie Mercury Live Aid Bono Paul McCartney | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Manjka še režiser

"Queen je ena največjih rock skupin vseh časov in Freddie Mercury je bil izjemen glasbenik. S Sacho v glavni vlogi, dobrim scenarijem in podporo članov benda imamo odlično kombinacijo za ustvarjanje resnično dobre zgodbe o uspehu Queenov," je povedal Graham King, predstavnik produkcijske hiše GK Films and Tribeca Productions.

 

Film, ki naj bi se začel snemati prihodnje leto, je za zdaj še brez režiserja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.