Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Cohen z odra potisnil invalidko!

Sacha Baron Cohen je spet dokazal, da velja za enega od najboljših komikov današnjega časa.

V Los Angelesu so na prireditvi BAFTA LA Jaguar Britannia Awards podelili filmske nagrade. Med dobitniki je bil tudi Sacha Baron Cohen, ki so ga počastili z nagrado za izjemne dosežke charlie chaplin britannia award.

Predstavitev njegovega dela je minila brez presežkov. Judd Apatow je predstavil igralčeve filme, nato je v družbi Grace Coddington, ki naj bi kot otrok igrala v filmu s Charliejem Chaplinom, prišla Salma Hayek in napovedala Cohena. Komik je pristopil do Coddingtonove, ki mu je podarila palico, ki naj bi bila nekoč v lasti velikega filmarja.

Cohen je z njo po odru malce zaplesal, se nanjo naslonil in jo zlomil. Padel je na voziček Coddingtonove in jo potisnil z odra. Občinstvo je bilo najprej zgroženo in v šoku, nato pa so gostje spoznali, da jih je Cohen spet potegnil za nos. "Grace Coddington je najstarejša, oprostite, bila je najstarejša ... To nagrado posvečam njej. Čeprav gre za tragedijo, lahko rečemo, da je umrla na krasen način. Verjetno se je bodo spomnili na podelitvi oskarjev. Kakorkoli že, nocoj ni njena noč, ampak moja,“ se je v govoru, potem ko je bilo že vsem jasno, da gre za šalo, pošalil Cohen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.