Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Connor po stopinjah Toma in Nicole

Connor Cruise bo že drugič preizkusil svoje igralske sposobnosti. Žurnal24 main
Posvojenec igralca Toma Cruisea in njegove nekdanje žene Nicole Kidman bo svoje igralske sposobnosti pokazal v remaku filma Rdeča zora, s katerim so leta 1984 zasloveli Patrick Swayze, Charlie Sheen in Jennifer Grey.
Connor Cruise bo v filmu igral srednješolca Daryla, ki ga je v izvirniku odigral Darren Dalton. Za štirinajstletnika, ki je praktično odraščal na snemanjih filmov očeta in matere, pa to ne bo prvi nastop pred kamerami – že lani je v filmu Sedem duš z Willom Smithom v glavni vlogi odigral mladega Bena. Cruiseovemu debiju so sledili štirje nastopi v nanizanki Merlose Place, v kateri pa po besedah producentov letos ne bo igral.

V priredbi akcijske drame Rdeča zora, ki bo na velikih platnih že naslednje leto, bosta Swayzeja v vlogi Jeda Eckerta zamenjala Jeffrey Dean Morgan in Chris Hemsworth, Adrianne Palicki pa se bo preizkusila v vlogi Toni, ki jo je v izvirniku uprizorila legendarna Jennifer Grey.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.